Security

Beveiliging van je pc en netwerk

  • Wij staan ook in voor het beveiligen van je pc om veilig te kunnen surfen door de installatie van antivirus software, firewalls, antispam filters, anti spyware software en dergelijke. Wij verkopen alle grote merken (Kaspersky, AVG, Bitdefender, …,) of geven advies in verband met gratis software.
  • Volume licenties en server licenties.
  • Ook het beveiligen van draadloze netwerken behoort tot onze taken.
  • Indien nodig kunnen wij ook penetratie testen doen om de veiligheid van je intern netwerk of website in te schatten en eventuele beveiligingsgaten op te sporen en op te lossen. Om wettelijke redenen kan dit enkel op expliciete vraag van de klant.
  • Voor pen-testing wordt vaak de linux distributie Kali gebruikt (Of Backbox, Parrot Security, BlackArch). Ben je geïnteresseerd in Ethical Hacking dan kan dit boek misschien een bron van informatie zijn : “Kali Linux – A guide to Ethical hacking” door Mr Ghaznavi-Zadeh. https://www.vpnmentor.com/blog/kali-linux-a-guide-to-ethical-hacking/ (voor een gratis hoofdstuk)

Kaspersky Cyberthreat real-time map…

Data Recovery

Per ongeluk een aantal bestanden verwijderd en je prullenbak leeggemaakt? Start je computer niet meer op? Dit zijn een aantal gevallen waardoor je gegevens kan verliezen. Als we er snel bijzijn kunnen we meestal je gegevens wel recupereren. Neem desgevallend zo snel mogelijk contact met ons op! Data recovery is een tijdrovend proces, met wisselend resultaat. U betaald hiervoor een vast bedrag, ongeacht de tijdsduur. Er zijn echter nooit garanties op succes.

Het beste is natuurlijk om voor een goede backup te zorgen om problemen te vermijden. Ook daar kunnen we helpen en adviseren.

Voor je backups en delen van informatie verkopen we ook NAS-Systemen in alle maten, of we kunnen ook een oude of nieuwe pc omvormen naar een NAS systeem door middel van een aangepaste Linux distributie.

Password Recovery

Windows wachtwoord vergeten? Bios wachtwoord vergeten? Een bestand vergrendeld en het wachtwoord vergeten? In vele gevallen kunnen we je wachtwoord resetten en je pc opnieuw toegankelijk maken, of je gegevens opnieuw zichtbaar maken. Contacteer ons desgevallend, en ook hiervoor werken we met een vast tarief afhankelijk van het probleem.

softwareshop-banner-1